Tajomstvo účinného boja so stresom

krv nie je voda
Prečo sme partnermi Národnej transfúznej služby
8. júna 2019
piliere zdravie zdravy zivotny styl gemerka rovnovaha stastie zdravie
Piliere zdravého životného štýlu
13. júna 2019
Ukázať všetky

Tajomstvo účinného boja so stresom

tajomstvo stres zdravie pohoda rovnovaha gemerka
 
Stres a hektika modernej doby bezpochýb ovplyvňujú náš organizmus. Ako je možné účinným spôsobom bojovať voči stresu?
 
Dynamika doby na nás vyvíja tlak, ktorý vnímame ako stres. Efektívnym prostriedkom boja voči stresu je zdravý životný štýl a vhodný pitný režim, ideálne obohatený o životne dôležité minerály. Práve Gemerka obsahuje ten správny pomer minerálov, dôležitých pre vaše zdravie i pohodu.


Minerálmi proti stresu


„Dopriať si zdravú stravu a zdravé myšlienky je umenie života. Poznať sám seba, starať sa o svoje vnútro aj telo, to sú základné predpoklady nastavenia dokonalej harmónie človeka“, uvádza Andrea Vadkerti, televízna moderátorka a executive coach. Neexistuje niečo ako stála harmónia, lebo to je meniaci sa stav. Je v neustálom pohybe, nepretržite dochádza k jeho výkyvom, už len tým, že žijeme. Je v našom záujme udržiavať sa v harmónii dostupnými prostriedkami, ktorými sú správna strava a pitný režim, pohyb, spôsob myslenia a reagovania na situácie okolo nás.


Strašiak menom stres


Každodenný aktívny život si od nás vyžaduje častokrát vynaloženie enormného úsilia. Stres si vyberá v ľudskom organizme svoju daň v podobe vyčerpanosti, únavy, podráždenosti, nespavosti, chronickom priberaní alebo naopak chudnutí, ako aj v oslabení organizmu voči infekčným ochoreniam. Stres predstavuje silný faktor, pôsobiaci na všetky oblasti nášho života- rodinnú, súkromnú a pracovnú. Okrem pravidelného pitného režimu je životne dôležité aj dopĺňanie minerálov.


Ideálny pomer pre vaše zdravie


Optimálny pomer vápnika a magnézia 3:1 v Gemerke pomáha zvládať každodenný stres, únavu a vracia chuť do života. Práve tieto dva minerály majú pre ľudský organizmus veľký význam. Magnézium pôsobí antistresovo, povzbudivo a má regeneračné účinky, čím odďaľuje proces starnutia. Podporuje činnosť svalov. Vápnik je nevyhnutný pre vývoj a spevnenie kostí a zubov. Chráni pred vznikom osteoporózy.

Gemerka predstavuje telu ten najprirodzenejší spôsob dopĺňania minerálov a to vo forme postupného prijímania magnézia a vápnika v každom dúšku. Ich ideálny pomer zabezpečuje efektívne vstrebávanie. Nezaťažujte svoj organizmus vysokými jednorazovými dávkami minerálov, ktoré sú obsiahnuté vo výživových doplnkoch. Bojujte so stresom prirodzene a neinvazívne. Každým dúškom Gemerky úspešne zakročíte proti stresu. Odhaľte tajomstvo minerálov, ideálne obsiahnutých v Gemerke aj vy.